1890年-2020年

500GB SATA Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-FS710/W Notebook/Laptop

500GB SATA / Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-FS710/W Notebook/Laptop: Computers & Accessories. 500GB SATA / Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-FS710/W Notebook/Laptop: Computers & Accessories. All hard drives we sell come from a major manufacturer, and are backed by a manufacturers warranty for 3-5 years! 。 Your system only supports hard drives made with a specific connector type. Be sure that if your model isn't exactly as it is in the title, that you know the connection type that you need. If your model is in the title of this ad, guarantees compatibility! 。 。 。

500GB SATA Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-FS710//W Notebook//Laptop