1890年-2020年

Metal Mobile Hard Drive 2.5 USB3.0 High Speed ​​Large Capacity Data Storage Mobile Hard Drive Color : Black, Size : 320G

Metal Mobile Hard Drive 2.5' USB3.0 High Speed ​​Large Capacity Data Storage Mobile Hard Drive (Color : Black, Size : 320G): Computers & Accessories. Buy Metal Mobile Hard Drive 2.5" USB3.0 High Speed ​​Large Capacity Data Storage Mobile Hard Drive (Color : Black, Size : 320G): Internal Hard Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. *Using USB3.0 technology, the transmission speed is upgraded, bringing fast and convenient storage speed to your PC, and compatible with USB2.0 for powerful compatibility. 。 *Showful appearance, dazzling metal texture, stylish and beautiful design, combination of metal texture and texture, show your fashion taste 。 * Can provide you with powerful and rich multiple backup functions to make your important information and number 。 Information is protected against loss. 。 * Portable hard drive can store a large number of your favorite photos, videos and music; there is a series of vibrant, interesting colors, stylish styles can be comfortably held in the palm of your hand, so you can easily carry precious content with you 。 Product Name: Mobile Hard Drive。Hard disk speed: 5400rpm。Hard drive size: 2.5 inches。Cache capacity: 320GB 500GB 1TB。Indicator light: none。Whether external power supply: Yes。Shell material: metal。Shell color: black, blue, silver gray。Condition: New。Memory capacity: 320GB 500GB 1TB。Interface: USB 3.0。 。 。 。