1890年-2020年

Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-BX660P29 Notebook/Laptop 500GB SATA

500GB SATA / Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-BX660P29 Notebook/Laptop: Computers & Accessories. Buy 500GB SATA / Serial ATA Internal Hard Drive for the Sony VAIO VGN VGN-BX660P29 Notebook/Laptop: Internal Hard Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. All hard drives we sell come from a major manufacturer, and are backed by a manufacturers warranty for 3-5 years! 。 Your system only supports hard drives made with a specific connector type. Be sure that if your model isn't exactly as it is in the title, that you know the connection type that you need. If your model is in the title of this ad, guarantees compatibility! 。 。 。