1890年-2020年

10pcs/lot Digispark kickstarter CJMCU Micro Attiny85 Module Mini USB Development Board for arduino USB: Computers & Accessories. 10pcs/lot Digispark kickstarter CJMCU Micro Attiny85 Module Mini USB Development Board for arduino USB: Computers & Accessories. The product quality is good. 。 Developed country Estimated Delivery Time: 7-20 days by Special line. 10-30 days for other country..We provide Expedited Shipping service : 3-8 days.(excluding handling time).If the order amount above US $150, we will use Expedited Shipping service for free. 。 We are a professional Electronic Components and module manufacturer. You can search keywords in our store. I believe you can find the product you need. 。 If the product is unsatisfactory, just send me a return request, and we will full refund the money. 。 。Digispark USB Development Board。 。 The Digispark is an Attiny85 based microcontroller development board similar to the。line, only cheaper, smaller, and a bit less powerful. With a whole host of shields to extend its functionality and the ability to use the familiar。IDE the Digispark is a great way to jump into electronics, or perfect for when an is too big or too much.。 。 The Digispark is shipped fully assembled except for the two included and easy to solder headers.。 。 Here are the specs:。 。 Support for the IDE .0+ (OSX/Win/Linux)。 Power via USB or External Source - 5v or 7-35v (v or less recommended, automatic selection)。 On-board 500ma 5V Regulator。 Built-in USB。 6 I/O Pins ( are used for USB only if your program actively communicates over USB, otherwise you can use all 6 even if you are programming via USB)。 8k Flash Memory (about 6k after bootloader)。 IC and SPI (vis USI)。 PWM on 3 pins (more possible with Software PWM)。 ADC on 4 pins。 Power LED and Test/Status LED 。 。 。

10pcs//lot Digispark kickstarter CJMCU Micro Attiny85 Module Mini USB Development Board for arduino USB