1890年-2020年

Ponis-Limos MAX7219 Dot Led Matrix Module Led Matrix Controller MCU Control LED Display Module For 5V DIY KIT

Ponis-Limos - MAX7219 Dot Led Matrix Module Led Matrix Controller MCU Control LED Display Module For 5V DIY KIT: Computers & Accessories. Ponis-Limos - MAX7219 Dot Led Matrix Module Led Matrix Controller MCU Control LED Display Module For 5V DIY KIT: Computers & Accessories. 100% Brand new and High quality. 。 Electronic equipment, General tool accessories include: Electronic Components & Supplies, Bridge Rectifier, Breadboard & Jumpers & Tools, Breadboard Kit, Connector, USB Converter, Active Components, Resistance-Capacitance, Amplifier Board, Potentiometer, Integrated Circuits. 。 Excellent quality, fast delivery, simple after-sales. We make every effort to provide customers with satisfactory service. 。 90% conventional orders will be delivered within 15-25 days. 。 Please note that the products are only offered by Ponis-Limos brand. Other sales people is not reliable. 。 。1.A single module can drive an 8 * 8 common cathode lattice 。2.Module Operating voltage: 5V. 。3.Module size: 5 cm long X 3.2 cm wide X 1.5 cm high 。4.With four screws hole, aperture 3mm, by using our M3 Tongzhu fixed 。5.Module with input and output interfaces, supports multiple modules cascade 。6.Led colour:Red 。Wiring instructions: 。1.The module left as an input port to the output port on the right. 。2.The control of a single module, simply input port to the CPU 。3.Multiple modules cascade input termination CPU, 2 output termination module, a module of the input of the input terminal, the output terminal of the first two modules of the first three modules, and so on ... 。51 MCU, for example: 。VCC 5V GND GND DIN P22 CS P21 CLK P20。 。