1890年-2020年

ElectroCookie Large PCB Prototype Board Kit Solderable Breadboards for DIY Arduino and Soldering Projects, Gold-Plated (6 Multi-Pack, Blue): Computers & Accessories. ElectroCookie Large PCB Prototype Board Kit Solderable Breadboards for DIY Arduino and Soldering Projects, Gold-Plated (6 Multi-Pack, Blue): Computers & Accessories. Useful in transferring breadboarded prototypes to reliable and permanent circuits 。 Popular large breadboard alignments for versatile prototyping purposes 。 Adaptable with a variety of MCU boards like Arduino Nano, ESP8266, NodeMCU, etc. 。 Gold plated finish to prevent oxidation, and all holes are through-plated for mounting strength 。 Lead free and RoHS compliant, longer shelf life 。 Brand : Inc.。 PCB type: Double-sided 。 Surface finish: Gold plated to prevent oxidation 。 Color: Blue 。 Dimensions: 6.8"x2.05" (2.7mm x 52.1mm), 3.8"x3.5" (96.5mm x 88.9mm) 。 Through hole diameter: 0.047" (1.2mm) 。 Mounting holes: M3 (Ø3.2mm) & M2 (Ø2.2mm) 。 Trace width: 0.04" (1mm) 。 。 。 。