1890年-2020年

Nrthtri smt Aluminum Alloy Enclosure Metal Case Box Fit for Raspberry Pi B/B+/Pi 3/Pi 2 No Need HeatSink Fan Board: Computers & Accessories. Nrthtri smt Aluminum Alloy Enclosure Metal Case Box Fit for Raspberry Pi B/B+/Pi 3/Pi 2 No Need HeatSink Fan Board: Computers & Accessories. ►Smaller Size and Energy Efficient: It has been combined the advantages of traditional wireless modules, which makes it smaller and consume less energy. 。 ►Strong after-sales service team: As long as you have questions about the product, please send us an email! We will provide you with a satisfactory solution! 。 1. Aluminum Alloy material, which can make the case more durable. 。 2. Close-design can exclude dust out of the box. Necessary port interface for external devices. 。 3. No need heatsink and cooling fan, with spare holes for cooling, and the aluminum material of the case itself can spread heat quickly too. 。 Specifications:。Color: Silver。Size: Approx. 90*65*25mm。Suitable for: Raspberry Pi B+/B/Pi 2/Pi 3。Package Included:。1x Raspberry Pi Enclosure Case。 。 。 。

Nrthtri smt Aluminum Alloy Enclosure Metal Case Box Fit for Raspberry Pi B//B+//Pi 3//Pi 2 No Need HeatSink Fan Board