1890年-2020年

and Canon VIXIA HF M500 Cameras Professional Snap On Lens Cap and Cap Keeper for Canon Vixia HF M40,Canon Vixia HF M41 CT Microfiber Cleaning Cloth

: Professional Snap On Lens Cap and Cap Keeper for Canon Vixia HF M40, Canon Vixia HF M41, and Canon VIXIA HF M500 Cameras + CT Microfiber Cleaning Cloth : Electronics. Serves as a replacement lens cap 。 Protects your lens from scratches from accidental drops: Protects your lens from dirt 。 Used to cover the front of your lens and meant to keep it on for all-around protection when not shooting 。 Lens Cap Keeper Holds Your Lens Cap 。 Lens Cap Keeper Prevents Losing Your Lens Cap 。 The Snap on Lens Cap is an essential tool. It serves as a replacement cap for your original. Snap it on and protect your lens from dirt and scratches. Made of durable material, the Snap-on Cap for your lens is great for long time use. The Professional Lens Cap Keeper is small and convenient and prevents you from losing your lens cap. It attaches and holds onto your lens cap. 。 。 。