1890年-2020年

2 Streetwires PRS4 4 Gauge Screw Power Ring Terminals

2) Streetwires PRS4 4 Gauge Screw Power Ring Terminals: Electronics. Power ring terminals provides a quick and easy installation 。 Insert the bare wire end and use a small screwdriver to tighten the gold-plated locking screw for a strong connection 。 Set screw rings are machined from high-conductivity brass with corrosion-resistant diamond nickel plating 。 PRS4 4 AWG Power Rings 。 。 。