1890年-2020年

HDD Cable Connector for HP 15-U Compatible: Computers & Accessories. Buy HDD Cable Connector for HP 15-U Compatible: Laptop Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Please check che pictures before bids. 。 Compatible Part Number : 。 Package Include : 1pcs HDD Cable 。 6 Months Warranty 。 Product Name : HDD / Hard Drive Cable 。Part Number : 。Compatibility : 。HP 15-U 。 。 。