1890年-2020年

US Layout Black Color CHNASAWE Laptop Replacement Backlit Keyboard for Lenovo OEM Keyboard FRU 04X0139

CHNASAWE Laptop Replacement Backlit Keyboard for Lenovo OEM Keyboard FRU: 04X0139, US Layout Black Color: Computers & Accessories. Buy CHNASAWE Laptop Replacement Backlit Keyboard for Lenovo OEM Keyboard FRU: 04X0139, US Layout Black Color: Laptop Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This item is only compatible with the laptop model/part number in the title.。 To ensure you will buy the right part, please confirm your laptop model name and read the information display under or next to the product photos.。 。 The item you receive may come by different PN(part number). If you need the exact part number, please contact us before purchase. 。 。 If you are not sure whether this item can work on your laptop, you can send us a message of your laptop model name or the part number(PN), we will help you to confirm it. 。 。 。