1890年-2020年

10pcs GinTai DC Power Jack w/Cable Harness Replacement for ASUS X550J

GinTai DC Power Jack w/Cable Harness Replacement for ASUS X550J, 10pcs: Computers & Accessories. Buy GinTai DC Power Jack w/Cable Harness Replacement for ASUS X550J, 10pcs: Laptop Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% Brand new and high quality. 。 DC Power Jack as the picture. 。 If you have problems within 6 months of purchasing the product, please contact us for repair. 。 Special skill and techniques required for proper installation,Please check both the model and picture before purchase. 。 GinTai offer you best service, if you have any questions, please feel free to contact GinTai customer service ! 。 Comaptible models:。 For ASUS X550J。Package Includes:。DC Power Jack *0。 。 。 。

10pcs GinTai DC Power Jack w//Cable Harness Replacement for ASUS X550J