1890年-2020年

S-Union New Laptop DC Power Jack Plug Socket Harness Cable for Samsung NP-Q330 Q330 Series Replacement Parts: Computers & Accessories. Buy S-Union New Laptop DC Power Jack Plug Socket Harness Cable for Samsung NP-Q330 Q330 Series Replacement Parts: Laptop Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Condition:New, Warranty:180 Days 。 Location:United States 。 Type:Replacement Parts 。 Cable Type:DC Power Jack Harness Cable 。 Please check the description & picture before Buying! 。 Compatible Models:。for Samsung NP-Q330 Q330 series。Package includes:。 1x DC Jack。 Note: Please firstly compare the picture with your item before you place an order. Make sure the model is the right one you need. If you are still not sure after a comparation, please Contact us. 。 。 。