1890年-2020年

Laptop LCD Screen Hinges Bracket for DELL Vostro 3468 Series Sets Hinges Left & Right: Computers & Accessories. Buy Laptop LCD Screen Hinges Bracket for DELL Vostro 3468 Series Sets Hinges Left & Right: Laptop Replacement Parts - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Fitment: Suitable for DELL Vostro 3468 。 Quantity: 1 Pair Laptop Left+Right LCD Screen Hinges 。 Great replacement part to replace/repair your defective, damaged, old LCD screen hinges. 。 Each item would be verified and in good condition before shipping out. 。 Condition: 100% NEW 。 Description:。 - Fitment: Suitable for DELL Vostro 3468。 - Quantity: 1 Pair Laptop Left+Right LCD Screen Hinges。 - Great replacement part to replace/repair your defective, damaged, old LCD screen hinges.。 - Each item would be verified and in good condition before shipping out.。 - Condition: 100% NEW。Specification:。 - Material: Made of high quality Metal。 - Size(L): Approx.23.5cm/9.25inch。Package Includes:。1 Pair LCD Screen Hinges(Left+Right)。 。 。 。

Laptop LCD Screen Hinges Bracket for DELL Vostro 3468 Series Sets Hinges Left /& Right