1890年-2020年

Almencla NGFF M.2 to SATA Adapter Converter Expansion Riser Card for Computer Desktop: Computers & Accessories. Buy Almencla NGFF M.2 to SATA Adapter Converter Expansion Riser Card for Computer Desktop: Network Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Adopt advanced high performance chipset, reliability and stability. 。 The NGFF M.2 to SATA adapter enablesM.2 NGFF interface can be converted to a common SATA interface 。 The board has four mounting holes: 22 x 30 mm, 22 x 42 mm, 22 x 60 mm, 22 x 80 mm 。 Applicable to M.2 NGFF slot the desktop computer 。 Easy installation, driver-free, fully plug and play, support hot swapping 。 Description:。 - The NGFF M.2 to SATA adapter enablesM.2 NGFF interface can be converted to a common SATA interface。 - The board has four mounting holes: 22 x 30 mm, 22 x 42 mm, 22 x 60 mm, 22 x 80 mm。 - Adopt advanced high performance chipset, reliability and stability.。 - Applicable to M.2 NGFF slot the desktop computer。 - Easy installation, driver-free, fully plug and play, support hot swapping。Specification:。 - Color: Green。 - Item size: approx.19*82mm。 - Material: PC + Metal。Package Includes:。1x NGFF M.2 to SATA Adapter Card。1x Screw。1x Screwdriver 。 。 。 。