1890年-2020年

Add-On Computer Network Adapter ADD-PCIE-1SFP+: Computers & Accessories. Buy Add-On Computer Network Adapter ADD-PCIE-1SFP+: Network Cards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 10GBS 1PORT SFP+ NIC PCIEX8 。 1XSFP+ NETWORK ADAPTER 。 ADD-PCIE-1SFP+ is a Ten Gigabit Ethernet PCIe x8 Network Interface Card with a single open SFP+ Port that complies with all IEEE 802.3 standards. It provides a high bandwidth 10Gb network speed that fully supports high-end servers. In addition, the ADD-PCIE-1SFP+ supports high level VLAN filtering function, and, based on the Intel 82599 chipset, is compatible with Windows, Linux, FreeBSD, and VMware operating systems. The open SFP+ Port allows users to choose from a variety of SFP transceivers to accommodate multi mode and single mode fiber, allowing for customized reach. Add-on Computer's Network Interface Cards are 100% compliant for all of your networking needs. Now you have a cost effective solution to your network upgrade needs. With the Add-on Certification Test Program, Add-on Computer can guarantee your product will work right the first time. 。 。 。