1890年-2020年

Wendry Laptop Motherboard,Wide Compatibility,Professionally Designed,Motherboard has high and Stable Performance,Small Size and Light Weight for ThinkPad E530 Laptop Motherboard ABS+Chip Main Board: Computers & Accessories. Buy Wendry Laptop Motherboard, Wide Compatibility, Professionally Designed, Motherboard has high and Stable Performance, Small Size and Light Weight for ThinkPad E530 Laptop Motherboard ABS+Chip Main Board: Motherboards - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Features: Adopt high quality materials, the motherboard has high and stable performance. Easy to use, wide compatibility, suitable for Lenovo ThinkPad E530. Professionally designed, it is your best choice for replacing the motherboard. This motherboard i 。 Easy to use, wide compatibility, suitable for Lenovo ThinkPad E530. 。 Professionally designed, it is your best choice for replacing the motherboard. 。 This motherboard is a disassembled motherboard with similar performance as the original motherboard. 。 Small size and light weight, the motherboard is easy to install. 。 Features:。 。 Adopt high quality materials, the motherboard has high and stable performance. Easy to use, wide compatibility, suitable for Lenovo ThinkPad E530. Professionally designed, it is your best choice for replacing the motherboard. This motherboard is a disassembled motherboard with similar performance as the original motherboard. Small size and light weight, the motherboard is easy to install. 。 。 Specification:。 。 Material: ABS+chip。 Scope of Application: For Lenovo ThinkPad E530。 。 Package List:。 。 1 x Motherboard。 。 。 。