1890年-2020年

Computer Project WaveTopSign Hign Power 1200W 24V 50A DC Universal Regulated Switching Power Supply for Led Strip Lights Industrial Control Radio CCTV

WaveTopSign Hign Power 1200W 24V 50A DC Universal Regulated Switching Power Supply for Led Strip Lights, CCTV, Radio, Computer Project, Industrial Control: Computers & Accessories. Buy WaveTopSign Hign Power 1200W 24V 50A DC Universal Regulated Switching Power Supply for Led Strip Lights, CCTV, Radio, Computer Project, Industrial Control: Internal Power Supplies - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High quality housing,better heat dissipation with heat sink,long lasting power supply and long service life 。 It adopts anti-aging,impact-resistant and high-temperature resistant terminals,which are convenient for wiring and more durable 。 High quality electrolytic capacitors with low loss,large capacity and durability 。 The power supply adopts a hollow outer casing and a built-in cooling fan,which has good heat disspation performance and effectively prolongs the service life of the product 。 Muti-faced hole design on the back side,easy to operate,greatly reducing the labor intensity of operators and improving production efficiency. 。 Product Features。 Model:S-1200-24。 DC Output Voltage:24V。 Output voltage tolerance:±1%。 Rated output current:50A。 The range of the output current:0-50A。 Ripple and Noise:180MVP-P。 Line Stability:±0.5%。 Load Stability:0.5%。 DC Output:1200W。 Efficiency:86%。 DC Voltage Adjustable:20-26.4V。 。 。 。