1890年-2020年

Altronix Proprietary Power Supply DPS5: Computers & Accessories. Buy Altronix Proprietary Power Supply DPS5: Internal Power Supplies - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. PWR SPL W/DIN RAIL MOUNT 。 DIN Rail Mount Power Supply/Charger - 6VDC, 2VDC or 24VDC rated @ 4 amp, Includes snap track & mounting clips (order DIN Rail separately). 。 。 。