1890年-2020年

Sony DRU-530A 8X Internal Dual Format DVD+-RW Drive: Computers & Accessories. Buy Sony DRU-530A 8X Internal Dual Format DVD+-RW Drive: Internal CD & DVD Drives - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Records on DVD+RW/+R and DVD-RW/R media and standard CD-R/RW discs 。 Sonic Solutions MyDVD Video/Video CD authoring software will turn your home movies into DVDs or Video CDs for easy sharing 。 Protect your valuable data against system failures by backing up with included backup software, Retrospect Express 。 Burn custom music CDs, share photos and video, and so much more 。 ATAPI EIDE Interface for easy installation 。 SONY DVD CD REWRITABLE DRIVE MODEL# DRU-30A 。 。 。