1890年-2020年

Bykski 3/8 Pagoda Water Cooling Connector Fitting White

Bykski 3/8' Pagoda Water Cooling Connector Fitting White: Computers & Accessories. Buy Bykski 3/8" Pagoda Water Cooling Connector Fitting White: Water Cooling Systems - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Made by Barss 。 for 3/8" ID tube 。 Multi-color 。 Material: Brass。Thread: G1/4。Fits tube ID:3/8"(about 9.5-10mm) 。 。 。

Bykski 3//8 Pagoda Water Cooling Connector Fitting White