1890年-2020年

Yoidesu Flow Indicator,G1/4 Threaded Water Flow Meter for Computer Water Cooling System,Acrylic Flow Meter Indicator Transparent Red

Yoidesu Flow Indicator,G1/4 Threaded Water Flow Meter for Computer Water Cooling System,Acrylic Flow Meter Indicator(Transparent)(Red): Computers & Accessories. Buy Yoidesu Flow Indicator, G1/4 Threaded Water Flow Meter for Computer Water Cooling System, Acrylic Flow Meter Indicator(Transparent)(Red): Water Cooling Systems - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Simple transparent design, more practical and is convenient to use. 。 Made of acrylic material, it is tough and watertight, safer and worry free to use. 。 Compact size and light weight, easy to carry around with you. 。 With a five-pointed star shaped turning wheel in the flow meter, more fashionable and interesting. 。 There are five colors of the turning wheel for you to choose, more personalized. 。 Features:。 1.Simple transparent design, more practical and is convenient to use.。 .Made of acrylic material, it is tough and watertight, safer and worry free to use.。 3.Compact size and light weight, easy to carry around with you.。 4.With a five-pointed star shaped turning wheel in the flow meter, more fashionable and interesting.。 5.There are five colors of the turning wheel for you to choose, more personalized.。 。 Specification:。 Material: Acrylic。 Screw Thread: G1/4 Points Thread。 Color: Red / Blue / Green / Black / White / Yellow (Optional)。 。 Package List:。 1 x Water Cooler Flow Meter。 。 。 。 。

Yoidesu Flow Indicator,G1//4 Threaded Water Flow Meter for Computer Water Cooling System,Acrylic Flow Meter Indicator Transparent Red