1890年-2020年

incl. Sleeved Pump Acetal EKWB EK-XTOP Revo D5 PWM

EKWB EK-XTOP Revo D5 PWM (incl. Sleeved Pump), Acetal: Computers & Accessories. Buy EKWB EK-XTOP Revo D5 PWM (incl. Sleeved Pump), Acetal: Water Cooling Systems - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. High-Performance water cooling pump with black sleeved cables 。 Maximum pressure head: up to 3.9m 。 Maximum flow: up to 1500L/h 。 Maximum liquid temperature: 60°C 。 Power connector: 4-Pin Molex- and 4-Pin PWM FAN connector 。 EK-XTOP Revo D5 PWM is a high-performance liquid cooling pump, built around the market-proven Xylem D5 PWM water pump and revolutionary EK-XTOP Revo D5 pump volute/body with the revolutionary vibration-reducing mounting clamp. This unit offers increased hydraulic performance (up to 15 %) compared to original factory top. This pump is ideal for PC and other electronics water cooling. The D5 pump is equipped with an electronically commutated spherical motor. In a pump with a spherical motor, the only moving part is a spherically shaped rotor which in this pump is held in place by a bearing ball made of ultra-hard and wear-resistant ceramic. Rated .000 hrs MTBF at 25°C ambient! The new D5 Revo pump volute/body system features a fully rounded design thus offering greater usability, allowing installation at any angle within 60° of rotation. Special rubber shock absorber is used to de-couple the main pump body from the mounting clip for silent operation, free of vibration induced noise. Additionally, horizontal and vertical positioning are supported for easier tube routing possibilities. This pump features a single inlet- (suction) and outlet port (pressure) for installation of two standard G1/4 threaded fittings/barbs. EK recommends EK-ACF series compression fittings. The top is made of quality POM Acetal material, while the tightening nut is made from CNC machined aluminum. Mounting clamp is made from injection molded ABS. Mounting mechanism and easy-to-follow installation guide are enclosed.Model: 1104。 。 。 。