1890年-2020年

Efficient Water Cooling Block for Computer CPU Water Cooler 50mm Transparent Cover Cooling Block for AMD Intel: Computers & Accessories. Buy Efficient Water Cooling Block for Computer CPU Water Cooler 50mm Transparent Cover Cooling Block for AMD Intel: Water Cooling Systems - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. We are a professional Electronic Components and module manufacturer. You can search keywords in our store. I believe you can find the modules you need. 。 Test before shipping. 。 USA and Canada Estimated Delivery Time: 6-24 days(trackable),----- We provide Expedited Shipping service : 3-8 days.(excluding handling time).If the order amount above US $150, we will use Expedited Shipping service for free. 。 We make every effort to provide customers with satisfactory service.any question,please feel free to contact me. 。 。Type: Water Cooling 。Compatible CPU: Inetl / AMD 。Material: Acrylic/ Red copper/ Steel 。Base Size(LxWxH): 10.5x5.x1.5cm/ 4"x."x0.5" approx. 。Connector: 10mm/ G1/4" dia 。Colour: Black 。Weight: 160g 。 。It has two chromeplate copper faucets. The external diameter is 10 mm. The height of the copper base is 5 mm. It has inner water channel. The water contact area is large, thus to carry more heat from the CPU quickly. 。Can be used on AMD 940, AM, AM3,Bulldozer, Intel 775, 1155, 1156, 1366,Intel LGA 1150 and LGA011 platform 。Provide 1 set of accossery (4 Screws) 。 。Package includes: 。 。1 x CPU Water Cooling Block with Pagodas 。 x hoop 。4 x Screw 。 。 。