1890年-2020年

25pcs Sink 8x8x5mm Aluminum Heatsink Kit W.Cooling Stick for Raspberry PI: Computers & Accessories. Buy 25pcs Sink 8x8x5mm Aluminum Heatsink Kit W.Cooling Stick for Raspberry PI: Heatsinks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Practical and convenient to use 。 This Aluminum sink is specially designed for stepper drivers. The function of sink is to cool down the board and make it work better. 。 With thermal adhesive, easy to install 。 Sending out efficiently 。 Color: Silvery 。 This Aluminum sink is specially designed for stepper drivers. The function of sink is to cool down the board and make it work better.。Description:。 - Sending out efficiently。 - Practical and convenient to use。 - With thermal adhesive, easy to install。 - Color: Silvery。 - Material: Aluminum。 - Size(L*W*H): Approx 0.31 x 0.31 x 0.17 inch/ 8 x 8 x 5mm。 - Tooth thickness: Approx 0.04 inch/ 1mm。 - Base plate thickness: Approx 0.05 inch/ 1.3mm。Package Includes:。5 x Pure Aluminum Fins。 。 。 。