1890年-2020年

3x8x300mm Flat Computers CPU Cooler Heatsinks Pipe Cooling Heat Pipe DIY Golden

Flat Computers CPU Cooler Heatsinks Pipe Cooling Heat Pipe DIY Golden (3x8x300mm): Computers & Accessories. Buy Flat Computers CPU Cooler Heatsinks Pipe Cooling Heat Pipe DIY Golden (3x8x300mm): Heatsinks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This product is made of copper material,which ensures good quality for long time service. 。 This product is easy to applicate. 。 This product is an ideal part for electronic computer accessory part. 。 This product is good to retrofit for CPU Heatsink,Power South Bridge North Bridge ,MOS Tube Heatsink and Graphics Card. 。 Each item is qualify checked with a unique Manufacturing Part Number label on the inner package. 。 ●Material:copper material。 ●Color:golden。 ●Size: 30x0.8x0.3cm/.8x0.3x0.inch(LxWxT)。 ●Features:This product is made of copper material,which ensures good quality for long time service.。 This product is easy to applicate.。 This product is an ideal part for electronic computer accessory part.。 This product is good to retrofit for CPU Heatsink,Power South Bridge North Bridge ,MOS Tube Heatsink and Graphics Card. 。 Each item is qualify checked with a unique Manufacturing Part Number label on the inner package.。 ●Package: x Heatsink Pipe。 。 。 。