1890年-2020年

Cooling Fan Kit for Raspberry Pi 3B Silver Color : Silver Heatsink LCHAO Wireless Control Silver/Black Aluminum Alloy Protective Case

LCHAO Wireless Control Silver/Black Aluminum Alloy Protective Case + Heatsink + Cooling Fan Kit for Raspberry Pi 3B - Silver (Color : Silver): Computers & Accessories. Buy LCHAO Wireless Control Silver/Black Aluminum Alloy Protective Case + Heatsink + Cooling Fan Kit for Raspberry Pi 3B - Silver (Color : Silver): Heatsinks - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 4. Machining precision of CNC machine tools, sandblasting anodizing process. 。 1. CNC cutting aluminum alloy, precise process and accurate hole position. 。 5. Made of high quality aluminum material, durable. 。 2. Ultra-thin design with a thickness of only 14 mm. 。 3. Passive cooling structure design can achieve the ideal radiator support, heat sink CPU and memory. 。 Specification:。Material: Aluminum。Color: Black, Silver (optional)。Applicable models: For Raspberry Pi 3B。Size: Approx. 10 * 7 * 4 cm/ 3.9 * 2.7 * 1.5 in。Weight: Approx. 155 g。Package included:。1 x Aluminium Case。1 x Heat Sink。1 x Cooling Fan。1 x Screwdriver。1 x Screw Kit。 。 。 。

Cooling Fan Kit for Raspberry Pi 3B Silver Color : Silver Heatsink LCHAO Wireless Control Silver//Black Aluminum Alloy Protective Case