1890年-2020年

Flmn Cooling Pads Notebook Cooler Cooling Base 15.6/17/18 Inch Game Computer Stand Display Adjustable Lifting Base 6 File Adjustable Size : B

Flmn Cooling Pads Notebook Cooler Cooling Base 15.6/17/18 Inch Game Computer Stand Display Adjustable Lifting Base 6 File Adjustable (Size : B): Computers & Accessories. Buy Flmn Cooling Pads Notebook Cooler Cooling Base 15.6/17/18 Inch Game Computer Stand Display Adjustable Lifting Base 6 File Adjustable (Size : B): CPU Cooling Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ★ Four fans rotate 1200 rpm. It is a high-capacity ventilation bracket that cools the PC to a reasonable temperature in less than a minute. These 4 fans cool all areas of the laptop. 。 ★ It has 2 USB ports to give you a free port. It cools your PC regardless of age or intensity of use. Our customers have achieved excellent results in games, photo + video editing and old laptops. If your laptop is overheated and running slowly, then cooling will definitely improve its performance. 。 ★ The ergonomic double bracket design meets your diverse needs. 。 ★ The metal mesh design uses a large area of ​​high-breathing metal mesh surface to allow the fan's cold air to be quickly transferred to the heating core of the notebook while maintaining stability and robustness. 。 ★ If you have any questions, please feel free to contact us and we will try our best to help you. 。 The radiator system is designed to be compact and has a large, high-performance ultra-quiet 2 fan that definitely helps to eliminate airflow under the laptop and lower the overall temperature of the system.。The thermal pad has a special improved structure that can carry any weight of the notebook without affecting the use of the notebook.。As a self-powered mode, the plug and USB connection can easily support the power supply.。Easy to carry, reliable and comfortable.。No need to install.。Name: Game Notebook Cooler。Product size: 42 x 32 x 45 cm。Material: plastic, metal。Colour: red, blue。6-speed adjustable。package:。1 x Notebook Cooler。 。 。 。

Flmn Cooling Pads Notebook Cooler Cooling Base 15.6//17//18 Inch Game Computer Stand Display Adjustable Lifting Base 6 File Adjustable Size : B