1890年-2020年

Bluecell 1 Pair Double Binding Round Gold Plate Push Spring Loaded Jacks Speaker Box Terminal Cup 3.5’’

Bluecell 1 Pair Double Binding Round Gold Plate Push Spring Loaded Jacks Speaker Box Terminal Cup (3.5’’): Electronics. Package included 2pcs 。 Dimension: Exterior diameter: 90mm / ~ 3-1/2” 。 Cut Out diameter: 62mm / ~ 2-1/2” 。 Wall screw hole distance: 54mm 。 Rear side requires Spade Connectors, Mini Spade Connectors or direct soldering of a speaker wire 。 Round Gold Push Spring Loaded Jacks Double Binding Post Speaker Box Terminal Cup This product is a professional and practical two-way speaker terminal round spiral cup connector.Made primarily of durable plastic and gold-plated metal. Designed for DIY speakers and subwoofer boxes. 。 。 。

Bluecell 1 Pair Double Binding Round Gold Plate Push Spring Loaded Jacks Speaker Box Terminal Cup 3.5/’/’