1890年-2020年

Wendry Cooling Fan Fast Heat Dissipation Cooling Fan Cooler Replacement Quiet Internal Cooling Fan Strong Heat Dissipation Easy to Install

Wendry Cooling Fan, Fast Heat Dissipation Cooling Fan Cooler Replacement Quiet Internal Cooling Fan Strong Heat Dissipation Easy to Install: Computers & Accessories. Buy Wendry Cooling Fan, Fast Heat Dissipation Cooling Fan Cooler Replacement Quiet Internal Cooling Fan Strong Heat Dissipation Easy to Install: Case Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Provides strong heat dissipation, can efficiently cool the machine temperature. 。 Easy to install and use. 。 With double ball bearing, the fan run stably and silently. 。 Advanced design eliminates noise to give a quiet heat dissipation. 。 High quality material enables this cooling fan to work for a very long time. 。 Features:。 1. Provides strong heat dissipation, can efficiently cool the machine temperature.。 2. With double ball bearing, the fan run stably and silently.。 3. Easy to install and use.。 4. Adopting DC12V power to give a high performance while saving power.。 5. Advanced design eliminates noise to give a quiet heat dissipation.。 6. High quality material enables this cooling fan to work for a very long time.。 7. Suitable for extreme cooling or server use.。 。 Specification:。 Model: SHLF1212CHE-03: For QFR1212GHE -9D89。 IBM spare part number P/N: 74Y5220。 Connector: 4pin。 Size: about 120*120*38mm/4.72*4.72*1.5in。 Voltage: DC 12V。 Current: 2.70A。 Speed: 6000RPM。 Air volume: 210.38CFM。 Wind pressure: 21.60mmH2O。 Noise: 64dB-A。 Bearing: high precision double ball bearing。 Scope of application: -10 °C to +70 °C。 。 Package List:。 1 * Fan 。 。 。