1890年-2020年

RuiLing 20-Pack 45mm Rubber PC Case Fan Mounting Pin Shock Absorption Noise Reduction Silicone Computer Case Fan Vibration Reducing Components Screws Black: Computers & Accessories. Buy RuiLing 20-Pack 45mm Rubber PC Case Fan Mounting Pin Shock Absorption Noise Reduction Silicone Computer Case Fan Vibration Reducing Components Screws Black: Case Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Package: 20pcs PC Case Fan Mounting Screws.Color: Black, Length: 45mm, Max Diameter: 7mm. 。 Usage: Used to slow down the vibration generated in the operation of the fan, isolate the resonance of the PC case, and reduce the overall noise. 。 Material:Made of high quality whippy silicone rubber material, adopting ageing resistance process to ensure long-term service life at high temperature. 。 Quick and easy to install.Most popular fan mounting type for various brand computer, universal type design fit for most open PC cases fan sizes. 。 Features: Good elasticity, larger deflection, aging resistant and good vibration absorption. 。 Specification:。 Type: PC Case Fan Anti Vibration Screws。 Material: Silicone Rubber。 Color: Black。 Length: 45mm。 Max Diameter: 7mm。 Features:。 Material:Made from high quality whippy silicone rubber material, adopting ageing resistance process to ensure long-term service life at high temperature.。 。 Usage: Can be used to slow down the vibration generated in the operation of the fan, isolate the resonance of the PC case, and reduce the overall noise.。 。 Advantage: Good elasticity, larger deflection, aging resistant and good vibration absorption.。 。 Most popular fan mounting type for various brand computer, it is another solution to further reduce the overall noise and vibration of the system in addition to silent fan.。 。 Universal type design fit for most open PC cases fan sizes, quick and easy to install. 。 。 You will receive:。 20x PC Case Fan Mounting Pins 。 。 。