1890年-2020年

YUYUQ CPU 8-Pin to Double PCI-E 8-Pin Splitter Cable Power Supply Cord 25cm 6P+2P

YUYUQ CPU 8-Pin to Double PCI-E 8-Pin (6P+2P) Splitter Cable Power Supply Cord 25cm: Computers & Accessories. Buy YUYUQ CPU 8-Pin to Double PCI-E 8-Pin (6P+2P) Splitter Cable Power Supply Cord 25cm: Computer Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. 100% brand new and high quality. 。 One port is CPU 8Pin for plugging into a modular power supply and another port is dual PCI-E 8Pin (6P+2P) for connnecting to video cards. 。 PCI Express power splitter cable (8-pin to dual 8-pin) lets you connect a single (standard) 8-pin PCI Express power connection provided by the computer power supply to two nVidia SLI or ATI CrossfireX video cards that require a 6-pin power connection. 。 A cost-saving solution, this PCIe 8-pin to dual 8-pin power cable eliminates the expense of upgrading a computer power supply for the sake of compatibility with dual video card systems. 。 Item Type: CPU 8-Pin To Double PCI-E 8-Pin Splitter Cable 。 Description: 。 。Features: 。100% brand new and high quality. 。One port is CPU 8Pin for plugging into a modular power supply and another port is dual PCI-E 8Pin (6P+2P) for connnecting to video cards. 。PCI Express power splitter cable (8-pin to dual 8-pin) lets you connect a single (standard) 8-pin PCI Express power connection provided by the computer power supply to two nVidia SLI or ATI CrossfireX video cards that require a 6-pin power connection. 。A cost-saving solution, this PCIe 8-pin to dual 8-pin power cable eliminates the expense of upgrading a computer power supply for the sake of compatibility with dual video card systems. 。 。Specifications: 。Item Type: CPU 8-Pin To Double PCI-E 8-Pin Splitter Cable 。Material: Plastic + Metal 。Color: Black+Yellow (Optional) 。Cable length: 2cm/9.84" (Approx.) 。18AWG Wire 。Connector A: CPU 8-Pin female 。Connector B: Double PCI-E 8-Pin (6P+2P) male 。Quantity: 1PC (other accessories demo in the picture is not included) 。 。 。1.Transition: 1cm=10mm=0.39inch 。2.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. 。3.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! 。4.No retail package 。 。Package includes: 。1 X CPU 8-Pin To Double PCI-E 8-Pin Splitter Cable。 。 。 。