1890年-2020年

unicorn 6S Plus Wallet Case 6s Plus Fashion Luxury Hand Strap PU Leather Wallet Flip Folio Protective Case Cover with Card Slots Cash Pocket Stand for Apple iPhone 6 iPhone 6

iPhone 6 / 6S Plus Wallet Case, Fashion Luxury Hand Strap PU Leather Wallet Flip Folio Protective Case Cover with Card Slots Cash Pocket Stand for Apple iPhone 6 / 6s Plus (unicorn): Computers & Accessories. Buy iPhone 6 / 6S Plus Wallet Case, Fashion Luxury Hand Strap PU Leather Wallet Flip Folio Protective Case Cover with Card Slots Cash Pocket Stand for Apple iPhone 6 / 6s Plus (unicorn): Computer Cases - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ➤Perfect Design for Apple iPhone 6 / 6s Plus 5.5" 。 ➤The 2 Card Slot to Conveniently Store ID or Credit Card. and Cash Can Fold into a Stand to Prop Device Horizontally for a Comfortable Viewing Angle 。 ➤Full degree of protection: Covers all four corners and includes raised edges 。 ➤SECURE FIT: Easy to use. Simply snap on shell. User friendly design with precision cut-outs allow easy access to all buttons, camera, speakers, and connector without removing the case 。 ➤This Hand strap Function,iT makes carry very safety and convenient 。 Feature。 Design: Two-tone and flip style design. 。 Materials: PU leather cover combined with TPU inner case. 。 The premium PU leather cover exterior is both scratch-resistant and dirt-resistant. 。 The interior lining will protect the screen against smudges and dirt.。 The TPU cover can effectively reduce the impact of a drop and shock. 。 Built-in foldable multi-viewing angles kickstand function, so hands free to watch videos. Dual card slots and a money pouch to securely store credit card sized items for your choice. 。 Magnetic closure secures the phone in safety, keeping it elegant when you are not using the phone. 。 With a detachable wrist strap that adds extra security if you are carrying the case. 。 Precise cutouts allow full access to Smartphone's touch screen, all of buttons, and ports. Lightweight design perfectly fits your phone。 Easy to install or remove, precision made to ensure your phone device fits and it is safe。 。 。 。