1890年-2020年

DFRobot 7 inch HDMI Display with Capacitive Touchscreen for Lattepanda Raspberry Pi and Other HDMI Device 1024x600 Supports Windows Linux and MAC OS

DFRobot 7 inch HDMI Display with Capacitive Touchscreen - 1024x600 - Supports Windows Linux and MAC OS - for Lattepanda Raspberry Pi and Other HDMI Device: Computers & Accessories. Buy DFRobot 7 inch HDMI Display with Capacitive Touchscreen - 1024x600 - Supports Windows Linux and MAC OS - for Lattepanda Raspberry Pi and Other HDMI Device: Desktop Barebones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. This is a 7" HDMI display with capacitive touchscreen. It comes with a 7" LCD screen with capacitive touch panel overlay on it. The touch panel supports up to 5 touch points. And it adopts DFRobot USB free-driver technology, no special requirement of drivers. You can use it as easy as keyboard or mouse. It can be directly plugged to PC for touching control. In combination with HDMI HD screen, it can turn a large PC to a tablet immediately. 。 The screen supports Windows, Linux and MAC OS. It can be used on Lattepanda, Raspberry Pi and other HDMI device. We also make some special hole to make it compatible with Arduino screw hole. You can mount them on the back of the display directly. 。 There is no need for external power supply for the screen, it can be powered by USB port and HDMI port. The display also supports back light adjustment. It is very convenient to adjust backlight by potentiometer on the back of the display. 。 Note: Please guarantee the external power supply current is above 1.5A@5V when it is driven by raspberry Pi. The lower current will reduce the touching sensitivity. 。 Any technical issues after purchase please contact with our tech-support team: techsupport@dfrobot.com. Product wiki>>>http://wiki.dfrobot.com/7''_HDMI_Display_with_Capacitive_Touchscreen_SKU__DFR0506 。