1890年-2020年

SATA II to mSATA Adapter with 2.5 Inch Housing: Computers & Accessories. Buy SATA II to mSATA Adapter with 2.5 Inch Housing: Desktop Barebones - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. COVID-19: NO DELAYS. We provide same-day shipping on orders placed by 4:30 PM. 。 SATA II to mSATA Adapter with 2.5 Inch Housing is an economical 2.5 "SSD Kit. It includes a 2.5 Inch ultra-light aluminum housing and a SATA adapter. 。 Micro SATA Cables PN# MSATA-SATA-2 HSG 。 Authentic only if sold by Micro SATA Cables. 。 Categories: Drive Adapters, Drive Converters, MSATA Adapters / mini PCI-E, PCIE, SATA & eSATA Adapters, SATA & eSATA Adapters 。 SATA II to mSATA Adapter with 2. Inch Housing is an economical 2. "SSD Kit. It includes a 2. Inch ultra-light aluminum housing and a SATA adapter.  When plugging any mini PCI-e mSATA (SATA interface) SSD module into this kit, it turns into a standard 2.” SATA SSD.  The SATA II to mSATA Adapter with 2. Inch Housing allows you to boot OS and run programs from this device directly.。  It works with DOS, Win9, Win98, Win XP, Win 2000 and Win7, Linux and Unix. 。 Specifications:/  Fully compliant with SATA revision 2.6。 Fully compliant with SFF-8223 specification for 2. Inch Drive form factor with SATA connector。 Fully compliant with Intel Common Building Block HDD Platform。 3.3 Volt Mini PCI-e SSD(mSATA Module) support。 mini PCI-e 2 pin Connector  。 Convert mini PCI-e SSD into SATA SSD with 7+1 pin SATA connector。 Support variety mini PCI-e SSD module form factor:。 Supports mSATA SSD Sizes : Form factor: 69. mm (L) x .1 mm (W)。 Form factor: 69. mm (L) x 30 mm (W) mSATA SSD full size support:。 Form factor: 0.9 mm (L) x 30mm (W)。 Form factor: 0.9 mm (L) x .1mm (W)mSATA SSD half size support:。 Form factor: 26.8 mm (L) x 30 mm (W)。  Supports mSATA Storage Device: Intel 310, 311, 3 Series mSATA module and compatible mSATA module 。 Samsung PM800, PM810, PM830 Series mSATA module and compatible mSATA module。 Toshiba HG,SG2 Series mSATA Module and compatible mSATA module。 Sandisk Gen 2 pSSD, P4 Meteor Series mSATA module and compatible mSATA module 。 PN# MSATA-SATA-2 HSG。 。 。 。