1890年-2020年

SpArc Platinum for Sharp XR-10S Projector Lamp with Enclosure: Electronics. Buy SpArc Platinum for Sharp XR-10S Projector Lamp with Enclosure: Lamps - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. SpArc Platinum Series Lamps comes with an OEM Bulb Inside for a Sharper and Higher Quality Picture that Lasts 3X Longer. 。 Bulb With The Housing. 。 This product comes with a 180 Day Warranty. 。 Works With: XR-10S, Model Numbers: 。 Also Works With: PartNumbers: XR-10S, Model Numbers: 。 Platinum solution for SpArc Sharp XR-10S. Platinum Solution bulbs are origtinal Sharp replacement lamp and provide same brightness and lifespan. We are an authorized Philips, Osram and many other lamp manufacturers; and sell only genuine products. 。 Part Numbers: XR-10S 。 。 。