1890年-2020年

Color : 02 Air Cooler Summer Fruit Mini Fan Girl Adjustable Wind Speed USB Electric Fan Mute Round Personal Fan

Air Cooler Summer Fruit Mini Fan Girl Adjustable Wind Speed USB Electric Fan Mute Round Personal Fan (Color : 02): Computers & Accessories. Air Cooler Summer Fruit Mini Fan Girl Adjustable Wind Speed USB Electric Fan Mute Round Personal Fan (Color : 02): Computers & Accessories. USB charging, very convenient to charge, mini size saves space. 。 Inspired by life, the bionic fruit shape and color are elegantly designed, and we are constantly improving every detail. 。 Small and portable, good desktop cooling fan in summer. 。 Suitable for sleep, office, home multi-scene use, travel 。 Seven-leaf fan, guide hood structure design, reference fluid dynamics design, air volume focus does not overlap. Fully optimized blade radius and air duct for a stronger blowing. 。 Power mode: USB。Noise: below 36dB。Wind speed gear: four gear。Mode of operation: mechanical。Material: ABS。Size: 125*49mm。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours.。 。 。 。