1890年-2020年

Color : Blue Mini Portable Cooling Fan USB Desk Cooling Fan for Home Office Computer Mini Fan Air Cooler Hand Conditioning Portable Ventilator

Mini Portable Cooling Fan USB Desk Cooling Fan for Home Office Computer Mini Fan Air Cooler Hand Conditioning Portable Ventilator (Color : Blue): Computers & Accessories. Buy Mini Portable Cooling Fan USB Desk Cooling Fan for Home Office Computer Mini Fan Air Cooler Hand Conditioning Portable Ventilator (Color : Blue): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Air supply mode: Rotary Vane 。 Portable fan: mini fan 。 Power Source: USB 。 Max. Power: <20W 。 Size: 122*100*73mm 。 Fan Speed: three Gear。Water-shortage Power-off Protection: Yes。Rotary Vane Quantity: 7。Type: Cooling Only。Certification: CB,CE。Type: Air Cooling Fan。Material: plastic。Application: <;10㎡。Wind Type: Natural Wind, Sleep Wind, Prevailing Wind。Power (W): 4W。Voltage (V): DC5V。Size: 122*100*73mm。Air cooler: mini air conditioning。 。 。 。