1890年-2020年

Fan Portable Mini Handheld Fan USB Wind Blower Ventilation Fan for Laptop Computer Stand Fan Mini Portable Cooling Fan Color : White

Fan Portable Mini Handheld Fan USB Wind Blower Ventilation Fan for Laptop Computer Stand Fan Mini Portable Cooling Fan (Color : White): Computers & Accessories. Buy Fan Portable Mini Handheld Fan USB Wind Blower Ventilation Fan for Laptop Computer Stand Fan Mini Portable Cooling Fan (Color : White): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Material ABS, PP, electronic components 。 Product size: 200*105*40mm 。 Certification: CE 。 Power Source: USB 。 Scene: Home, outdoor. 。 Name: Air Cooling Fan。Wind Type: Natural Wind。Type: Cooling Only。Controlling Mode: Mechanical Timer Control。Product size: 200*105*40mm。Battery voltage: 3.7V/4000mAh。Battery specifications: 18650-3.7V/4000MAh。Input voltage / current: DC5V/800mAh。Output power (MAX): 3W。Working hours: about 10 hours for low-grade work, about 8 hours for mid-range work, and about 6 hours for high-grade work (third gear speed control)。Output voltage: low-grade 0.5V/180MA, mid-range 7V/250MA, high-grade 9V/320MA。Working current (MAX): 3.7V/0.8A.。 。 。 。