1890年-2020年

Air Cooler Minimalist Style USB Fan Summer Office Mini Handheld Fan Air Cooling Hand Portable Fan Color : Blue

Air Cooler Minimalist Style USB Fan Summer Office Mini Handheld Fan Air Cooling Hand Portable Fan (Color : Blue): Computers & Accessories. Air Cooler Minimalist Style USB Fan Summer Office Mini Handheld Fan Air Cooling Hand Portable Fan (Color : Blue): Computers & Accessories. Fan blade: 7 pieces of PP fan blade (stubborn wind). Each slice has a smaller area. Larger stereo space produces less noise and more wind. 。 Brushless silent motor can ensure that the wind and noise are well controlled. 。 Mini cute design with round handles. comfortable feeling 。 Features: Super mute, low noise, energy saving, detachable base, mobile phone holder, strong wind power, light and convenient, long using time. 。 Product size: 92*36*205mm 。 Product material: ABS。Power mode: USB 。Rated voltage: DC5V-9V。Rated power: 4.5W。Wind speed gear: third gear。Packing volume: 21*9.8*3.7cm 。Color: white, pink, blue, black。Product size: 92*36*205mm。Battery capacity: 1200mAh。Wind level:3 gear. Three gears adjustable: one breeze, two natural wind, three strong wind.。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours.。 。 。 。