1890年-2020年

Color : 02 Air Cooler USB Fan Mute Rechargeable Fan Desktop Handheld Portable Fan Flexible Clip Fan

Air Cooler USB Fan Mute Rechargeable Fan Desktop Handheld Portable Fan Flexible Clip Fan (Color : 02): Computers & Accessories. Air Cooler USB Fan Mute Rechargeable Fan Desktop Handheld Portable Fan Flexible Clip Fan (Color : 02): Computers & Accessories. Simulating natural winds and as if enjoying the spring breeze 。 Seven-leaf fan, guide hood structure design, reference fluid dynamics design, air volume focus does not overlap. Fully optimized blade radius and air duct for a stronger blowing. 。 Promote air circulation and accelerate the emission of hot air on the surface, cool down the hot summer. The low noise design will not disturb your normal rest. 。 Product material:abs。Wind level:2 gear。Number of fan blades: 7。Power mode: USB。Rated voltage: 3.7V。Working power: 2.4W。Using time: 2-3hours。Size: 17*10*6cm。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours.。 。 。 。