1890年-2020年

Pipe Cleaning Brushes Antistatic Brushes Nylon Bottle Cleaning Brush Set Jewelry Cleaning Keyboards Variety Pack for Glasses Drinking Straws Fine Nylon Tube Brush Set

Fine Nylon Tube Brush Set, Nylon Bottle Cleaning Brush Set, Variety Pack for Glasses Drinking Straws, Keyboards, Jewelry Cleaning, Antistatic Brushes, Pipe Cleaning Brushes (B): Electronics. Buy Fine Nylon Tube Brush Set, Nylon Bottle Cleaning Brush Set, Variety Pack for Glasses Drinking Straws, Keyboards, Jewelry Cleaning, Antistatic Brushes, Pipe Cleaning Brushes (B): Brushes - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. ★ The brush set has 20 pieces of nylon tube brushes, different diameters from 2mm to 30mm. Use for Teapot Nozzle, Espresso Machines, Water Pumps, Drinking Straws, Glasses, Keyboards, Jewelry Cleaning and More 。 ★You can always find a suitable tool when you need to clean dead corner seats. This brush set is easy to reach in hard-to-reach spaces, and no longer remaining dust in your life. 。 ★ Eco-friendly nylon bristles, made of high density nylon thread, good elasticity, strong toughness, moderate hardness, not easily deformed, long time use. 。 ★The brushes come with a detachable key ring and corresponding hardness. Do not worry about scratching your items when cleaning them anymore, such as glasses, jewelry, cell phones. 。 ★ Common uses include: cleaning Drink Straws, Hummingbird Feeders, Airbrushes, Paint Spray Guns, Tattoo Equipment, Small Nozzles, Keyboards, Sewing Machines, Carburetor Passages 。 Feature:。    Quantity: 1sets,10pcs/2sets,20pcs。    Material: nylon。    Sold as 1 set of 10 brushes with varying diameters on a detachable key ring。    Overall length of all brushes: 8 inches (20.3 cm)。    Made of Stainless Steel and Nylon bristles - Dishwasher Safe!。    Common uses include: Cleaning Drink Straws, Hummingbird Feeders, Airbrushes, Paint Spray Guns, Tattoo Nozzles, Small Nozzles, Keyboards, Sewing Machines, Carburetor Passages。    Airbrushes, Bottles, Carburetor Passages, Cell Phones, Colanders, Dishes, Drinking, Straws, Drip Tips, Espresso Machines, Eye Glasses, Glass Droppers and Dropper Bottles, Guns, Hummingbird Feeders, Jewelry, Keyboards, Paint Spray Guns, Pipes, Pressure Cookers Sewing Machines, Sippy Cups, Small Nozzles, Tattoo Equipment, Thermal, Coffee Tops, Tubes, Vaporizers, Water Pumps。Package Included:。1sets,10pcs/2sets,20pcs。 。 。 。