1890年-2020年

Mini Handheld Fan,DEASEN 2 Pack Portable Fan Small Personal Fan Pocket Fan Mini USB Rechargeable Fan Adjustable Wind Speed Folding Electric Fan for Home Office Traveling Camping Hiking Room Outdoor: Computers & Accessories. Mini Handheld Fan,DEASEN 2 Pack Portable Fan Small Personal Fan Pocket Fan Mini USB Rechargeable Fan Adjustable Wind Speed Folding Electric Fan for Home Office Traveling Camping Hiking Room Outdoor: Computers & Accessories. 2Pack Mini Handheld Fan/Personal Pocket Fan 。 ❄Adjustable Wind 2 Speed with one button control.。 270°adjustable Portable Mini Size Fan。A portable mini handheld fan perfect for summer and indoor or outdoor activities. It's quiet enough to be used at work desks or meetings, office desk, and small enough (270°adjustable Portable)to fit inside a pocket or purse. It's a fantastic gift for everyone. Already Built in with Li-battery. No need to place battery.Office desk, Watch TV,Home table, Car cooling, Subway, Hiking, Camping, Travelling, Exercising 。 Multiple Uses personal usb fan。Except for convenient handheld use, the mini handheld fan can also be used on desktops, umbrellas, camping tents, beds,watch TV,home table, car cooling, subway, hiking, camping, travelling, and more.。 Adjustable Fan Speed。 Adjustable Wind Speed with one button control.There're 2 wind speed levels rating from low to high, realized by pressing the power button.。 small hand held fan。The compact and handy size suits to your pocket, purse, small hand bag etc. You can carry it with you anywhere you want, occupied little space only.。 Notice:。.Firstly,please charge the mini fans about 2 hours to active the battery when you first time to use it.。 2.When charging,the green light will turn on,turn off after full charged.。 3.Press the round button on the right side to switch on/ off it, you need to open it horizontally first and turn it on, then adjust the angles you will.。 Package List: 。 2 * Mini Handheld Fan (Green and Pink)。 2 * Micro USB cable 。 2 * User Manual 。 。 。 。