1890年-2020年

ornerx Rechargeable Portable USB Desk Fan: Computers & Accessories. Buy ornerx Rechargeable Portable USB Desk Fan: USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. The desk fan measured 21x10.5x4.5cm, it is space-saving. 。 Material: PVC/ Power Supply: USB/ Rechargeable Battery Capacity: 1500mAh/ Working Time: About 4 h 。 Come with a dock, which makes it can be used as handhold fan & desktop fan. 。 Built-in 1500 mAh rechargeable battery, with USB cable can be charged with USB Charger. 。 With this little desk fan, you can enjoy your whole summer in a great mood. 。 Features:。Come with a dock, which makes it can be used as handhold fan & desktop fan.。Built-in 1500 mAh rechargeable battery, with USB cable can be charged with USB Charger.。Low consumption and low noise make it perfect for sleeping or reading time.。With this little desk fan, you can enjoy your whole summer in a great mood.。Work quietly without producing any bothering noises.。It would be an for stylish girls, boys, women and kids ideal gift.。With this desk fan, you will enjoy a cool summer anytime, anywhere.。The fan will be a great gift choice for your family,friends in hot summer.。The usb fan will produce a cool airflow to keep you relaxed and comfortable.。Practicable usb fan compatible with laptop,computer,portable chargers and other devices with USB ports.。Space-saving usb fan is suitable for any place.You can put it on the desk, bedside table…and so on.。USB fan is perfect for the office, home, dorm, study, library, games room and more。Specifications:。Dimensions: 210x105x40mm。Color: White。Material: PVC。Power Supply: USB/Battery。Input Volt: DC 5V。Input Current: 1000mA。Battery: 1500mAh。Charging Time: About: 3 Hours。Working Time: About 4 Hours。Package Includes:。1 x USB Desk Fan。1 x USB Cable。1 x Fan Base 。 。 。