1890年-2020年

XIAOF-FEN USB Fan Folding Pocket Fan Portable USB Charging with Light 7 Leaf Mini Fan USB Fan Color : 02

XIAOF-FEN USB Fan Folding Pocket Fan Portable USB Charging with Light 7 Leaf Mini Fan USB Fan (Color : 02): Computers & Accessories. Buy XIAOF-FEN USB Fan Folding Pocket Fan Portable USB Charging with Light 7 Leaf Mini Fan USB Fan (Color : 02): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Simulating natural winds and as if enjoying the spring breeze 。 Small and portable, good desktop cooling fan in the summer. 。 Seven-leaf fan, guide hood structure design, reference fluid dynamics design, air volume focus does not overlap. Fully optimized blade radius and air duct for a stronger blowing. 。 Promote air circulation and accelerate the emission of hot air on the surface, cool down the hot summer. The low noise design will not disturb your normal rest. 。 Suitable for sleep, office, home multi-scene use, travel 。 Rated voltage: 3V。Working power: 0.6-3W。Input voltage: DC5V-12V。Product material:abs。Number of fan blades: 7。Power mode: USB。If you have any question, please contact us.。 。 。 。