1890年-2020年

Portable Cooling Fan Quiet Desk Fan Small Table Fan 2 Speeds Personal Electric Fan for Office Home Color : Timed

Portable Cooling Fan Quiet Desk Fan Small Table Fan 2 Speeds Personal Electric Fan for Office Home (Color : Timed): Computers & Accessories. Portable Cooling Fan Quiet Desk Fan Small Table Fan 2 Speeds Personal Electric Fan for Office Home (Color : Timed): Computers & Accessories. ❄ POWER CORD: The standard is a 1.5m power cord, and the extension is a 1.5m power cord + 2. 5m extension cord. The timing style is a 1.5 m power cord + 3 m timer switch extension cord. The remote control style is a 1.5 meter power cord + 3 meter timing remote extension cable. 。 ❄SMALL FAN: This is a mini fan, light weight and compact, suitable for desks, bedside tables, and easy to insert into the backpack when camping. 。 ❄QUIET FAN: This fan has 2 speeds to generate cooling air at the lowest possible noise level, except for the slight humming that you can hardly hear. 。 ❄POWERFUL AND STURDY: This tabletop fan is aerodynamically designed to maximize air flow and provide intense cooling air circulation. 。 ❄REMOTE CONTROL: can be used within 6 meters 。 Fan type: table fan。Product color: green。Wind gear: second gear。Power Wire Length: 1500 MM。Rated power: 20W。Nominal Jade: 220V。Product ruler: 270MMX220MM。 。 。 。