1890年-2020年

HHCZ Fan USB Desktop Cooling Plastic Case Lightweight Office Laptop Simple Portable,Pink: Computers & Accessories. Buy HHCZ Fan USB Desktop Cooling Plastic Case Lightweight Office Laptop Simple Portable, Pink: USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Features: Noise-free USB portable fan - Use this ultra-quiet USB desktop fan to keep your head cool. 。 Use: Fan button type to open. 。 Angle: Because you can adjust the angle that best suits you. So it is very convenient. 。 Applicability: Power compatible with computers, laptops, portable chargers and other devices with USB ports. The USB fan is ideal for offices, homes, bedrooms, study rooms, libraries, games rooms and more. 。 Package includes: fan, USB cable, manual, box. 。 The mini table fan has a very beautiful and elegant design. The fan is muted while creating a comfortable airflow. The USB fan is connected to a PC, laptop or USB wall charger. It is an ideal choice when using a computer during the summer. The cable is long enough to be placed at will, and the USB connection is good without any problems. 。Product details:。Power supply mode: USB port。Power: 5W。Battery: 1200 mAh。Speed mode: third gear。Blade material: plastic。Frame material: plastic。Size: 12.5*12.5cm。Color, pink, green, blue, black。High quality finishes。Very low power consumption。Stable foot and flexible support。Fully adjustable vertical tilt angle。On/off。Large airflow。Very low noise。Very thin protective grille prevents injury and provides maximum safety。Thank you for your support and choose a portable small USB fan. If you have any questions or concerns during use, please feel free to contact us for assistance. Please feel free to send us your information. I wish you a happy and relaxing life! 。 。 。 。