1890年-2020年

Air Cooling Fan Car Small USB Fan 4 Gear Wind Dormitory Home Car Suction Cup Fan Fixed Base Large Wind Desktop Fan Color : 02

Air Cooling Fan Car Small USB Fan 4 Gear Wind Dormitory Home Car Suction Cup Fan Fixed Base Large Wind Desktop Fan (Color : 02): Computers & Accessories. Buy Air Cooling Fan Car Small USB Fan 4 Gear Wind Dormitory Home Car Suction Cup Fan Fixed Base Large Wind Desktop Fan (Color : 02): USB Fans - ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchases. Rotatable angle: 360 degrees 。 Suction cup design, fixed base, suitable for most scenes 。 Promote air circulation and accelerate the emission of hot air on the surface, cool down the hot summer. The low noise design will not disturb you. 。 Adopt quality environmental material, with quiet operation, suitable for outdoor and indoor. 。 Interface: USB computer / socket / mobile power interface 。 Product material:abs。Wind level:4 gear。Number of fan blades: 6。Power mode: USB。Battery model: 18650 lithium battery。Output power: 4W。Using time: 8 hours。Size: 20*14*12CM。Please confirm the model number before purchase.。If you have any questions about the product, please contact us and we will respond within 24 hours. 。 。 。