1890年-2020年

Startview Handheld Mini USB Rechargeable Fan Builtin Battery Portable Desktop Table Cooler Super Cute: Computers & Accessories. Buy Startview Handheld Mini USB Rechargeable Fan Builtin Battery Portable Desktop Table Cooler Super Cute: Shop top fashion brands USB Fans at ✓ FREE DELIVERY and Returns possible on eligible purchases. Small size, convenient to hold in hand, also fits your handbag with its palm-size. 。 Can also stand steady on the table for convenient use when at home or office. 。 Low/medium/high speed level, you can adjust appropriate fan speed as you like. 。 Efficient power and conversion circuitry can minimize the loss to save energy and protect environment. 。 Size: About 14.5×10×3.5cm/5.71×3.94×1.38inch; Rated Voltage: 3.7V, Rated Power: 1.3-4.7W, Weight: 200g 。 。Welcome to mall. mall focus on selling clothes, shoes, handbags and other nice stuff 。Delivery Date for Reference: The item will be shipped from China and will be delivered in 7- 20 days. 。Description: 。High quality material. 。Built-in battery, rechargeable easily. 。Small size, convenient to hold in hand, also fits your handbag with its palm-size. 。Can also stand steady on the table for convenient use when at home or office. 。Low/medium/high speed level, you can adjust appropriate fan speed as you like. 。Intelligent control system, reliable performance, functional and easy operation. 。Efficient power and conversion circuitry can minimize the loss to save energy and protect environment. 。Specification: 。Material: ABS 。Type: USB fan 。Rated Voltage: 3.7V 。Rated Power: 1.3-4.7W 。Battery: 18650 lithium battery(Included) 。Size: About 14.5×10×3.5cm/5.71×3.94×1.38inch 。Weight: 200g 。Package Included: 。1 x Handheld Mini USB Fan 。1 x USB Cable 。 。 。