1890年-2020年

Color : Black Convenient USB Mini Electric Fan, Humidifier Purifier Office Study Room,Table Air Cooler Durable

Convenient USB Mini Electric Fan, Humidifier Purifier Office Study Room,Table Air Cooler Durable (Color : Black): Computers & Accessories. Convenient USB Mini Electric Fan, Humidifier Purifier Office Study Room,Table Air Cooler Durable (Color : Black): Computers & Accessories. Size: 19.5*16*14.2 CM 。 USB cable length: 1 M 。 Input Voltage: 5 V 。 Noise intensity: 30dB-50dB 。 Power Type: USB 。 Power (W): 7w。Wind Type: Sleep Wind, Natural Wind。Max. Power: <;20W。Type: Cooling Only。Installation: Mini。Material: PLASTIC。Certification: CE,RoHS。Controlling Mode: Mechanical Timer Control。Type: Air Cooling Fan。Size: >1400MM。Rotary Vane Quantity: 2。Fan Speed: Other。Power Source: USB。Application: <;10㎡。Rotation Way: Rotate the Page。Please contact us if you have any questions about the product.。 。 。 。